Chronische vermoeidheid &
Me ( Myalgische Encefalomyelitie/Encefalopathie).

Bij een chronische vermoeidheid is de uitputting zo ernstig dat een normaal actief leven nagenoeg onmogelijk is. De patiënten leven met een klein pakketje energie, dat ze op een dag kunnen gebruiken. Eenmaal op is op; dus gaan ze maar weer liggen.
Vaak tonen reguliere bloedtesten een normaal beeld. De patiënten worden door familie, vrienden en instanties niet serieus genomen en als lui en ‘psychisch in de war’ afgeschilderd.
 
chronische moeheid me | Praktijk voor Natuurgeneeskunde Driebergen - Ars Biomedica - Rogier ZwijsenDe biologische werkelijkheid is meestal zeer wrang. Met testen is vaak een ernstige schimmel- en/of parasietbelasting te vinden en zijn er sluimerende virussen. Lever, darmen en bijnieren zijn vaak disfunctioneel. Er zijn duidelijke sterke voedingsintoleranties en voedingsopnamestoornissen en perifere doorbloedings-stoornissen.
 
Dat er klinisch niets gevonden wordt, zegt dus niets over de fysieke werkelijkheid bij deze patiënten. Met bioresonantie, Autogene Frequentie Therapie (AFT) kan er juist veel aan gedaan worden.