Rejuvenatie en Vitalisatie behandelingen

Bij rejuvenatie behandelingen wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur, waarvan het gezondheidsversterkend effect duidelijk bewezen is, wetenschappelijk en in de praktijk. De betreffende apparatuur staat hieronder gedetailleerd beschreven, en het is aan te raden deze goed door te lezen alvorens de behandeling te ondergaan. 


Een volledige behandelingsreeks behelst het ondergaan van de therapeutische werking van 4 of 5 apparaten en vergt 2 uur. Het is aan te raden zelf wat lees of studiemateriaal mee te nemen om de tijd door te komen of u kunt 2 uur ontspannen.

U kunt kiezen een behandelingsreeks te ondergaan ter ondersteuning van een genezingsproces bij een ziekte of bij klachten, ter ondersteuning van de zelfgenezing, of als u bemerkt dat andere allopatische of alternatieve therapieën niet meer aanslaan of gewoon ter verjonging en vitalisatie ter verbetering van de levenskwaliteit.


MultiWave Oscillator

U wordt geplaatst tussen 2 spiralen. Hiertussen ontstaat een specifiek magnetisch veld. Hierdoor wordt uw lichaam opgeladen en uw zenuwstelsel geactiveerd, uw doorbloeding, uw stofwisseling, enzymfuncties en immuniteit verbeterd. Velen voelen zich vitaler na de behandeling of juist slaperiger (ontgifting. 


Unisol Lamp 

Dit is een warmtelamp met zonlicht gelijkend helder licht. Dit licht wordt op relatief verzwakte organen of orgaansystemen gericht. Dit licht heeft een weefselversterkende, immuun activerende, lymfe- en doorbloedingactiverende werking. Behalve dat aangename weefsels beter doorbloed raken, is dit ook goed te gebruiken voor chronische ontstekingen en pijnklachten. 


Aqua-Detox
Dit is een voetenbad met zout water. Hierin wordt therapeutische spoel aangebracht die door een specifieke frequentie in het lichaam de microcirculatie aanzet en de zuurstofparticipatie vergroot. Het zorgt voor een betere doorbloeding, meer zuurstof in het lichaam en grondige ontgifting. 

Cellcare 

Dit behelst een ionenstraling op het lichaam die de celstofwisseling aanzet en geblokkeerde stofwisselingsprocessen weer op gang brengt. Een zwarte ionen kop wordt op de borst of hoofd gericht en een tegenpode op de voeten of enkels aangebracht. Er ontstaat een ionendoorloop door het lichaam die helend werkt. Goed tegen pijnklachten en bij verminderde weefselfunctie. 

TDP-Lamp
Deze uit China afkomstige lamp geeft een douche aan helende mineralen, die orgaanfuncties in een betere kwaliteit kan brengen. Verzwakte organen gaan beter werken.