Cellcare therapie

Cellcare is een door de Deen John Wetling ontwikkelde therapievorm. Het veroverde in korte tijd Scandinavië nadat een lid van het Deense koninklijk huis en de Tour de France winnaar Bjarne Riis ermee werden behandeld. De prins werd geplaagd door gewrichtsklachten en infecties die niet genazen, Riis is na een valpartij en gedurende de gehele Tour door Wetling met Cellcare begeleid en behandeld. Beiden met succes.
 
 Professor Jonassen van de Deense Technische Universiteit heeft onderzoek gedaan naar de Cellcare therapie en geeft de volgende verklaring: “Het door Wetling ontwikkelde en gepatenteerde therapieapparaat bombardeert de blote huid met ionen uit de ons omringende atmosfeer. Deze ionen (kleine groepjes moleculen) staan gedurende dit bombardement hun elektrische lading af aan het lichaam. Hierdoor ontvangt de celstofwisseling een geweldige puls energie, waardoor klachten genezen en pijn verdwijnt. Het zelfgenezend vermogen wordt geregenereerd."

Cellcare therapie wordt ingezet bij o.a.:

Ulcus cruris (open wonden), brandwonden, diabetenvoet, astma, depressies, spier- en gewrichtsklachten, incontinentie, bedplassen, huidproblemen, buik/darmklachten, circulatieproblemen, oogklachten, hoofdpijn/migraine, reuma, oedemen, fibromyalgie.

Momenteel wordt onderzoek gedaan naar het effect op aids en kanker. Er is gebleken dat Cellcare therapie de bijwerkingen ten gevolge van radio- en chemotherapie aanzienlijk verminderd. Professor Jonassen stelt uitdrukkelijk dat Cellcare therapie geen ionen of magneetveldtherapie is. Het maakt therapeutisch gebruik van de elektrische lading die atmosferische ionen van nature hebben.