Frequentietherapie

Aanvankelijk is de frequentietherapie ontstaan in de 20-er en 30-er jaren van de vorige eeuw. In die tijd ontdekte Dr. Rife, een microbioloog en arts uit de USA, bij toeval dat specifieke (radio-/elektromagneet) frequenties ook specifieke bacteriën konden opruimen of doden.
Zo ontdekte hij dat bijvoorbeeld 880Hz veel streptococen stammen kon uitschakelen. Hij ontdekte ook dat dit zowel in laboratoriumsettings als bij levende personen werkte. Ook ontdekte hij dat er heel specifieke frequenties bestonden om weefselstructuren op te bouwen of aan te laten sterken.

 
Helaas werden zijn ontdekkingen vergeten, mede ook omdat ze weggewerkt werden door toenmalige belangengroepen.
Nu echter, 80 jaar later, krijgen we te maken met steeds meer therapieresistente bacteriestammen. Waarbij deze ontdekking weer zinvol en noodzakelijk zal worden om de genezing daarvan te bewerkstelligen, denk daarbij aan:
  • borelliën;
  • E col;
  • staphylococen;
  • tuberculose;
  • streptococcen;
  • chlamydia.         

 


Dr. Doug

Dr. Doug had gewerkt voor de NASA en bovendien meegewerkt aan de ontwikkeling van de MRI scan. Later ging hij met pensioen in een bosrijke omgeving. Helaas werd zowel hij als zijn hele gezin geïnfecteerd door de Borelliabacterie. Antibiotica hielp niet om de effecten van de infectie weg te werken.
Door de infectie belandde Dr. Doug in een rolstoel en in die periode herontdekte hij de werken van Dr. Rife. Hij heeft geprobeerd de oorspronkelijke apparatuur van Dtr. Rife aan onze tijd aan te passen en ontwikkelde de Doug-spoelen. Deze spoelen bleken goed te werken. Hij genas eerst zichzelf en zijn familie; hij kwam dus uit de rolstoel en staat nu weer vitaal in het leven!
 
Later is hij, samen met anderen, met dezelfde therapie gaan werken. Hij heeft steeds meer patiënten met allerlei gezondheidsklachten kunnen helpen. Door specifieke en adequate frequenties wordt het lichaam aangezet om specifieke herstelprocessen op gang te brengen.
 
 
Dr. Doug heeft dus nieuwe apparatuur weten te ontwikkelen die ook werkt bij ernstige ziektes. Dit is de basis van de frequentietherapie. In onze praktijk wordt de apparatuur van Dr. Doug gebruikt voor veel uiteenlopende ziektebeelden.