Cell-resonance-therapy

Sinds kort beschikbaar in Europa!

Goede gezondheid is onbeschrijflijk waardevol. In de laatste 120 jaar hebben veel wetenschappelijke ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van quantumfysica en elektromagnetische velden. Ook ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische communicatievelden (Lakovsky, W. Reich 1930, Higgs-Boson 2010). Onze elektronen die overal in ons lichaam stromen op een geordende manier zijn hier grotendeels voor verantwoordelijk. Dr. Warburg ontdekte dat wanneer een cel zijn celspanning verliest de mogelijkheid tot geleiding stagneert. Zonder elektronengeleiding is er geen elektromagnetische aantrekkingskracht en verliest het systeem zijn coherentie.

 
PER 2000 Pulsed Energy Replenisher ) - Cell Resonance Therapy | Ars Biomedica - DriebergenEen gezonde cel

Een gezonde cel heeft en celspanning van -70 mV. Door stress, ziekteverwekkers, straling etc. kan de celspanning dalen tot wel -20 mV. Hierdoor kan een stagnatie van elektronen optreden wat kan leiden tot verder energieverlies en mogelijk verlies van lichamelijke en mentale functies. Dr. Warburg ontving hiervoor de nobelprijs. Ook de NASA waarschuwt al jaren voor het inzakkend aardmagnetisme, wat mede, naast de toenemende elektrosmog de oorzaak is voor het afnemend potentieel van de celmembraan.

 

Electromagnetische pulsen

De werking van de PER 2000 is gebaseerd op dit principe. Door het aanbieden van elektromagnetische pulsen wordt de cel geactiveerd om zijn celspanning te herstellen. De per 2000 bereikt, als enige beschikbare apparaat op de markt, het volledige frequentie spectrum van de cel, waardoor het inwendige van de cel in een hogere energetische toestand wordt gebracht. Dit levert de benodigde energie om de cel-communicatie weer optimaal te laten plaatsvinden. Door het herstel van de elektronenstroom kan de elektromagnetische aantrekkingskracht en coherentie zich herstellen. Naast sport en beweging, slaap en goede voeding is de PER 2000 daarom een waardevolle manier om de lichaamsenergie te herstellen.

ontgiftingstherapie

Een ander voordeel van de PER 2000 is dat er naar pulserende elektromagnetische veld therapieën al duizenden onderzoeken zijn gedaan met positieve uitkomsten en zijn er geen bekende negatieve bijwerkingen. Eindelijk een methode die ook goed onderzocht is. Zo wordt de ATP (energie) productie en de NO productie verhoogd in de cel en vind autophagie plaats. Dit wil zeggen dat de cel van binnenuit aangezet wordt tot ontgiften. Voor elke ontgiftingstherapie is dit dus ook een onmisbare aanvulling.