Voor iedereen die grondig wil ontgiften, verjongen, vitaliseren en/of blokkades wil wegwerken. Ons lichaam is de tempel van ons leven die af en toe gereinigd, verfrist en verjongd moet worden.

Waarom Rejuvenatie

Hoe kunt u uw lichaam zo behandelen dat op een risicoloze en effectieve manier het lichaam kan worden gevitaliseerd; lichaamsfuncties worden verbeterd; het lichaam wordt ontgift en wordt ontdaan van ballaststoffen; men zich gezonder, vitaler en jonger gaat voelen en langer en pijnloos leeft en minder medicatie nodig heeft?

Wat is Rejuvenatie

De laatste jaren is vooral in het buitenland apparatuur ontwikkeld waarvan bewezen is dat het lichaam verjongt, reinigt en ontgift. De apparatuur kan zorg dragen voor een betere doorbloeding en onze bloedkwaliteit sterk verbetert. Dit met een goede wetenschappelijke achtergrond en in de praktijk beproefd in privé klinieken en ziekenhuizen in Duitsland, Denemarken en Frankrijk.

Wij bieden u sinds kort in onze kliniek een Rejuvenatie therapie, gebaseerd op bovengenoemde ontwikkelingen. En het betreft een combinatie van diverse therapieën. De hiervoor gebruikte apparaten hebben een sterk conditioneel helend en gezondheidsbevorderend en ontgiftend effect. Men gaat zich vitaler, gezonder, jonger en krachtiger voelen.

Hoe verloopt een rejuvenatie behandeling

Als u kiest voor deze Rejuvenatie therapie dan adviseren wij u te kiezen voor een wekelijkse of twee wekelijkse behandelingsreeks van ongeveer 6 tot 8 behandelingen. De duur van een volledige behandeling is 2 uur waarbij u de werking van 4 à 5 verschillende therapieën ondergaat.

U kunt ook kiezen voor een verkorte behandeling van 1 uur, waarbij afhankelijk van uw situatie een keuze gemaakt wordt uit de aanwezige therapieën, dit geschiedt in overleg en gebaseerd op uw klachten en wensen.

De behandelingen kennen geen bijwerkingen maar door een sterke ontgifting kunt u gedurende enkele dagen sauna-achtige moeheid ervaren. Aan te raden is dan veel water te drinken en de uitscheiding te ondersteunen met ontgiftende kruiden of homeopathische middelen. Hierover ontvangt u voldoende informatie en hierin wordt u deskundig begeleid.