Wetenschappers hebben vastgesteld dat gezonde lichaamscellen licht bevatten en uitstralen. Ze vonden uit dat dit licht nodig is om energie voor eigen stofwisseling te verkrijgen en nodig is om informatie over te dragen naar omringende cellen.

Ze noemden dit licht (bio-)fotonen. Ze ontdekten dat dit licht nodig is om alle lichaamsfuncties aan te sporen. Het stimuleert en reguleert de functies van alle lichaamscellen, het hormoonstelsel, immuunsysteem, zenuwstelsel, orgaanfuncties en het bewegingsapparaat.

Ze vonden ook dat bij ziektes en onwelbevinden dit licht in specifieke weefsels (veel) minder werd. Hoe zieker een persoon, hoe zwakker het fotonenlicht.

Men is gaan zoeken hoe dit fotonenlicht weer verbeterend kon werken bij zieke personen. En op welke wijze dit weer te herstellen is zodat zelfhelende mechanismen van het licht weer actief konden worden. Zwakke weefsels en zieke cellen bleken dit licht weer te kunnen opnemen als je het plaatselijk appliceert. Zieke weefsels bleken zich weer te herstellen en werden gezonder. 

Therapie

Na tientallen jaren onderzoek zijn twee effectieve fotonenapparaten ontwikkeld die in de praktijk altijd gebruikt worden. De Bionic 880 en de Hyperfoton3D. Deze specifieke apparatuur kan weefsels van de fotonen voorzien die nodig zijn voor het herstel.

 

  • De Bionic 880 wordt meestal gelijktijdig in gezet met de bioresonantietherapie. Dit werkt synergetisch, dat wil zeggen ze versterken elkaars positieve herstellende werking.
  • De Hyperfoton3D wordt gelijktijdig ingezet met de magneetveldtherapie en de Cell-care.

 

Deze drie combinaties blijken het beste te werken voor het herstellen van slecht werkende lichaamsfuncties:

  •  deblokkeren van veel geblokkeerde lichaamsprocessen;
  •  ze versterken de doorbloeding;
  •  verbeteren de zuurstofutilisatie van weefsels;
  •  versterkt de immuniteit;
  •  verbetert de hormonale functie;
  •  verbetert veel psychische, emotionele functies.

Fotonentherapie is dus inzetbaar voor veel klachten en wordt therapeutisch ingezet voor alle chronische en diepliggende klachten.