StimAtriph apparatuur.

Uit meer dan 20 jaar onderzoek blijkt dat uit specifiek gemoduleerde microstroom, het lichaam in een structureel gezondere toestand gebracht kan StimAtriph in action bij Ars Biomedicaworden. Wat eerst ontwikkeld was voor pijnbeheersing (APS) bleek later ook voor heel veel andere gezondheidsklachten goed te werken, zowel ondersteunend als genezend.

Bij deze apparatuur worden zwarte en rode electrode op specifieke plekken op het lichaam aangebracht. Tussen liggende weefsel gebied krijgt hierdoor een  sterk zelf genezend impuls.

De werking

De Stimatriph simuleert de aanmaak van neuro-hormonen waardoor pijnstilling en ontstekingsremming optreedt. Tevens wordt de ATP productie in de cellen verhoogt met 500-800% waardoor pijn vermindert, de energie toeneemt, men zich fitter voelt en het slaappatroon verbetert. Het genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en klachten worden van binnenuit bestreden! Je zet het lichaam als het ware aan in een turbostand waardoor het herstel veel sneller gaat.

 

Enkele grafieken van jarenlange test.

Onderstaande grafiek blijkt dat na 10 tallen jaren wetenschappelijk onderzoek, hele belangrijke modulatoren van het lichaam bij de patient sterk verbeteren na een x aantal behandelingen.

neuro-hormonen

Iemand met een beetje medische kennis ziet in het bovenstaande plaatje dat dit een fantatsische gezondheids verbetering is.
 

Pijnverloop

Verder is er veel onderzoek gedaan naar pijnbeleving van patiënten. Die blijken sterk te verminderen bij gebruik van deze therapievorm. (zie onderliggende plaatje)