Een vrouw van 37 jaar, arts in een nabijgelegen dorp, had via een van haar patiënten over mij en mijn therapie gehoord. Zij had last van moeheid; van een nerveus en opgejaagd gevoel; haaruitval; snel diarreeklachten; rusteloosheid in de benen; heftige menstruatie en stemmingswisselingen voor de menstruatie. De meeste klachten waren na de zwangerschappen begonnen. Toen ze bij me onder behandeling kwam, testte ik bij haar een overactieve schildklier; een labiele hormonale balans; een sterke schimmel- en parasietbelasting; duidelijke voedingsallergieën (hoofdallergeen tarwe); een darmdybiose; en een blokkade van immuniteit door overmatig antibioticagebruik in het verleden.

Haar hormonale balans stabiliseerde

Wij besloten tot een oorzakelijke therapie, waarbij we alle factoren opeenvolgend en projectmatig zouden aanpakken. Therapeutisch contact om de 3 weken en later 4 à 5 weken. Al snel na de eerste ontschimmeling- en deparasitaire behandelingen ging zij zich gezonder voelen en werd haar diarree minder. Haar hormonale balans stabiliseerde zich snel na de juiste therapie, zodat ze van haar hormonale wisselingen af kwam, haar nerveusiteit en opgejaagd gevoel verdween en haar haaruitval normaliseerde en nieuw gezond haar ging zich ontwikkelen. De volgende stap was het deblokkeren van de immuniteit voor haar antibioticablokkade. Later behandelden wij haar voedingsallergieën en licht perifere doorbloedingsstoornissen, waardoor ze zich vitaler en gezond ging voelen.

"Weer gezond en vitaal, weer herboren en kon de wereld weer aan"

De behandeling had geleid tot het punt dat ze zich gezond en vitaal ging voelen. Ze voelde zich weer herboren en kon de wereld weer helemaal aan. Wij sloten de therapie tot volle tevredenheid af.