Een vrouw van 33 jaar had onlangs haar derde psychose gehad. De psychoses waren behandeld met een batterij aan psychofarmaca waarvan ze er nog enkele langdurig moest innemen. Na opname was zij weer thuis, maar het leven vond ze moeilijk en angstig. Zij voelde zich vaak erg depressief en in een diep dal zitten.

Wij begonnen stap voor stap het lichaam aan te sterken, te ontgiften, voedingsintoleranties

Ze kwam bij mij in therapie. Met B.F.D.- testen vond ik een sterke mucotische belasting; een hoge voedingsintolerantie op tarwe; een belasting van enkele neurotoxische stoffen; een verzwakte lever- en darmfunctie en een hormonale disbalans. Wij besloten te behandelen met bioresonantie en acupunctuur. De behandelingen geschiedden om de maand. Wij begonnen stap voor stap het lichaam aan te sterken, te ontgiften, voedingsintoleranties aan te pakken en te behandelen met de psychologische programma’s. Marien ging zich langzamerhand beter voelen, hoewel zij in december nog een terugval had. Zij kon haar medicatie van haar psychiater afbouwen, op een na.

Depressies en angsten waren verdwenen

In de lente voelde zij zich steeds beter, stabieler en rustiger. Depressies en angsten waren verdwenen, ze werkte weer met plezier. In juni testte ik geen intoleranties en schimmelbelasting meer en we konden ons therapeutisch contact met wederzijdse tevredenheid afsluiten.