Een vrouw van 53 uit Woerden, functie in de verzorging, sleepte zich al jaren door het leven. Zij had sterke aanvallen van vermoeidheid, moest vaak rusten, voelde zich vaak beroerd en 'niet lekker', 'ziekig', sliep slecht, was vaak duizelig na inspanning, had veel last van eczeem. Ook bij haar werd er klinisch niets gevonden en zij kreeg te horen 'dat ze hier maar mee moest leren leven'. Zij was helder genoeg om een dergelijke boodschap niet te accepteren en ging verderop zoeken tot zij iets over bioresonantie hoorde.

 In oktober kwam deze vrouw bij mij in de praktijk. Biologische testen leverden het beeld op: van een actief C.M.V.-virus, enkele schimmels (candida en mucor) waren actief; slecht functionerende darmen en lever; en duidelijke voedingintoleranties (tarwe, suiker); tevens een belasting van dioxine en benzeenverbindingen. Wij zijn direct begonnen met bioresonantie en A.F.T. Ook zij reageerde vrij snel op de heilzame effecten van de behandeling en na enkele sessies kon ze duidelijke vooruitgang bemerken.
Nu is het augustus en voelt zij zich wederom een stuk beter, hoeft ze niet meer zoveel te rusten en is ze veel minder allergiegevoelig dan voorheen.