Mijn naam is Antoinette en ik ben 43 jaar. Ik kamp(te) jaren met veel pijnen in mijn lichaam, voelbaar als zeer diepe gewrichtspijnen. Daarnaast was ik voortdurend moe en had weinig energie in mijn lichaam. Terwijl ik ook onrust ervoer in mijn hoofd.

De doktoren en daardoor ook ik, vermoeden dat de pijn kwam van een vervroegde overgangsperiode en daarnaast door nog een aantal andere factoren die speelden in mijn leven.

Via een vriendin ben ik begin april (2012) in de praktijk van Rogier terecht gekomen. Rogier constateerde dat ik Lyme in mijn systeem had. Ik ben hem zeer dankbaar voor wat er met mij in de tussentijd is gebeurd.

 

Ik voelde na een aantal behandelingen al effect, ik was minder moe had veel minder pijn. We zijn nu inmiddels drie maanden verder (het vergt geduld om je lichaam te helpen het eigen herstellend vermogen terug te vinden) en ik voel me zo ontzettend goed!! Ik ben bijna pijnvrij, voel me veel energieker (dus minder moe) en heb veel meer rust in mijn hoofd gekregen.

Door middel van de bioresonantie die Rogier uitvoert met daarnaast veelzijdige ondersteunende apparatuur, waarbij ik een duidelijk voorkeur heb voor de CoRe, de Frequentie therapie en de Pulse, is mijn lichaam het zelfherstellende vermogen aan het terug vinden en voel ik me beter dan ooit.

Ik ben Rogier en zijn team daar zeer dankbaar voor, ik dank jullie van harte!