Mijn naam is Martin, ik ben 49 jaar en van beroep golfleraar. Eigenlijk kwam ik voor mijn vrouw bij Rogier Zwijsen. Mijn vrouw had erge last van overgangsklachten. Toen ik zag dat door zijn behandeling haar gezondheid verbeterde, heb ik ook de stoute schoenen aangetrokken. Vijf à zes jaar geleden kreeg ik last van epilepsie- aanvallen.

De specialist die mij toen behandelde kon niets in mijn hersenen vinden en toch bleef ik aanvallen krijgen, één of twee per maand. Ik kreeg pillen mee naar huis, die ik mijn hele leven lang zou moeten slikken. Maar door deze pillen ging mijn conditie en gezondheid langzaam achteruit. Ik was veel eerder moe, niet meer de oude Martin die ik vóór de aanvallen was. Ik ben nu zes tot acht weken onder behandeling van Rogier en ik heb in deze periode helemaal geen aanvallen meer gehad. Ik slik nog wel de pillen die de neuroloog voorgeschreven heeft, maar ik voel dat de "oude" Martin langzaam weer terug komt.

Ik kom nu één keer in de week bij Rogier, maar de bedoeling is om de behandelingen af te bouwen. Ik ben reuze blij dat ik geen aanvallen meer gehad heb. Misschien kan ik ooit stoppen met de pillen die de neuroloog mij heeft voorgeschreven. Ik heb er alle vertrouwen in.