Succesvolle allergiebehandeling 

Mijn naam is Angela Schiebaan. Ik ben 40 jaar en moeder van 2 kinderen die erg veel last hebben van allergieën.
Zes jaar geleden, toen mijn zoontje Léon tien maanden was, werd hij ziek. In het ziekenhuis dacht men aan hersenvliesontsteking, dan bleek het uiteindelijk niet te zijn. Hij bleek een aantal infecties en astma te hebben, waar hij verschillende antibiotica en Ventolin voor voorgeschreven kreeg. De situatie van mijn kindje werd eigenlijk alleen maar slechter. De doktoren in het ziekenhuis wilden weer met antibiotica kuur starten en toen besloot ik eens langs te gaan bij een homeopathische arts. Door middel van de homeopathie werd de situatie langzaam beter, maar na een tijdje kwam de oude kwaal weer terug.
 
Toen ben ik bij Rogier gekomen, die meteen constateerde dat de darmen van mijn kindje helemaal stil lagen, hij onder de galbulten zat en dat zijn huidskleur niet gezond was. Rogier startte met onderstaand behandelplan:
  • twee keer per week een behandeling met de apparatuur om zijn darmen weer op gang te krijgen;
  • ontgiften van alle antibiotica die nog in zijn lichaam zat.
Door middel van de bioresonantietherapie zag ik mijn kind langzaam opknappen. Na ongeveer vijf à zes maanden kon in zeggen dat hij vrolijker, actiever werd en er gezonder uit ging zien. Léon is nu nog steeds onder behandeling van Rogier. Hij komt nu eens in de vier weken langs voor een behandeling.
 
Mijn jongste dochter Fleur bleek op haar vijfde jaar dezelfde klachten te krijgen als Léon. Nu was ik er echter wel snel bij, omdat ik het ziektepatroon herkende. Fleur komt nu ook eens in de maand bij Rogier en ik moet zeggen, dat ook haar situatie stabiele is. De kinderen hebben beiden allergieën, maar daar weten we goed mee om te gaan. Het is wel grappig om te zien hoe beide kinderen reageren op de behandeling, Léon wordt na de behandeling altijd super actief en Fleur wordt er super moe van. Elk kind reageert dus anders op de therapie en bij de één zal de behandeling langer duren dan bij de ander.
 
Dat de behandeling helpt, staat voor mij vast en ik ben blij dat tegenwoordig de behandelingen vergoed worden door de verzekering. Van Rogier kan ik alleen maar zeggen dat hij een integer persoon is, die je helemaal vrij laat in wat jij wilt. Hij geeft adviezen maar zal nooit dwingend iets uit spreken wat je moet doen of moet slikken. Hij laat de keuze aan jezelf, je mag je eigen weg hierin vinden. Dat vind ik heel fijn.