Mijn zoon Thomas van 2 jaar oud heeft vanaf zijn geboorte een een hersenbeschadiging. Hierdoor heeft hij motorische problemen en een algehele ontwikkelingsachterstand. Zijn ontwikkeling verliep zeer traag en Thomas kon met 1 jaar en 3 maanden pas zitten. De functies van zijn linkerhand ontwikkelde nauwelijks en er was dus een groot verschil in reiken en grijpen tussen links en rechts. Ook de ontwikkeling van spraak bleef erg achter en opvallend was het vele verlies van speeksel. Toen Thomas 2 jaar en 4 maanden was zijn we bij Rogier Zwijsen gekomen. Een intensieve behandeling volgde.

De ontwikkelingen zijn opvallend!

De ontwikkelingen zijn opvallend! Thomas begint met woordjes praten. Zijn motoriek verbetert zover dat het verschil tussen rechts en links nauwelijks meer zichtbaar was. Thomas start met zijn eerste losse stapjes. Het meest opvallend is de afname van speekselverlies. Ook is hij veel sneller van begrip, kan opdrachten beter volgen uitvoeren.

Iedere week zien we verandering, we zien de toekomst met  vertrouwen tegemoed.

Op dit moment heeft Thomas nog steeds een ontwikkelingsachterstand, maar hij ontwikkelt zich nu veel vlotter dan voorheen. Iedere week zien we verandering. We zien de toekomst voor Thomas met vertrouwen tegemoed.