25 jaar geleden had ik regelmatig last aan de onderrug (sacrale wervels) en was het zelfs even nodig om een wandelstok als steun te gebruiken. Vooral bij een gebogen houding of wanneer ik verkouden was had ik veel last.

  • Nu: Alleen nog pijn na overdreven toepassing van sport of speciale trillingsoefeningen. 

 

Elke morgen bij het opstaan was mijn linker neusgat verstopt, alsof ik verkouden was.

  • Nu: nog een zeldzame keer.

 

Hoofdpijn was ook schering en inslag, zeker in stress momenten, of bij veel lezen en admini- stratief werk. Zelfs werden mijn ogen a.h.w. oververhit en moest ik (indien op dat moment mogelijk) koeling aanbrengen. Nu: Deze momenten komen nu zelden voor.

Na een tiental behandelingen bij Rogier en daarbij de aangepaste natuurlijke medicijnen (uit planten) is er wel een hele innerlijke verandering en meer rust ontstaan. Van spanning heb ik nog last, maar veel minder. Deze algemene verbeteringen worden behalve door natuurlijke medicijnen, ook met toestellen, welke magnetisme en bepaalde trillingen veroorzaken, te weeg gebracht.

Doch niet dat alleen brengt de oplossing. Je moet echt gaan voor verbetering en genezing van deze oude kwalen. Zo raadde Rogier mij aan om wekelijks drie keer 45 minuten te gaan joggen. Hier moet je zelf moeite en inzet voor doen, wat niet altijd vanzelf gaat.

Vanuit mijn visie als gezondheidstherapeut bekeken, is dit een efficiënte en natuurlijke werkwijze. De kosten maken het in mijn geval noodzakelijk dat er een goede ondersteuning voor de patiënt vanuit een verzekering is. Spijtig dat ik in België voor mezelf daar geen gebruik kan van maken.

Jos Piessens