“Top of the bill! 

Na langdurig erg ziek geweest te zijn, met voortdurende koorts, bloedbezinksel van 140 (normale niveau is 5), enorme pijn, een verkeerde diagnose, en een reuma aanval en andere ernstige bijverschijnselen van de ene antibioticakuur na de andere, verklaarde mijn longarts mij ‘genezen’. Ik was uitgeput, uitgehold en vroeg me af ‘waar kan ik naartoe?”

Met veel aandacht en precisie!

Toen een goede vriend voorstelde om naar Rogier te gaan was ik niet uit op direct resultaat, maar bereid om het te proberen. En nu, na enige maanden onder zijn behandeling, kan ik zeggen dat wat Rogier doet en wie hij is, geweldig is. Toen ik hem ontmoette maakte hij meteen indruk op me. Hij houdt alles en iedereen in zijn praktijk feilloos in de gaten. Niets ontsnapt aan zijn oog. Ik dacht “dat er nog zo iemand bestaat!” Met zoveel aandacht en precisie, terwijl hij tegelijk zo snel is in spreken en handelen. In het begin dacht ik vaak “bij mijn volgende afspraak neem ik rolschaatsen mee, dan kan ik hem misschien bijhouden!”

Gespecialiseerd in unieke therapieën

Toen ik Rogier wat beter leerde kennen, realiseerde ik me “hij is wat hij doet”. Dat kom je niet vaak meer tegen. Hij wijdt zijn leven aan de studie van de mens en zijn gezondheid, in India, in China, als arts, als psycholoog, en heeft zich gespecialiseerd in zijn unieke therapieen, die elkaar versterken en ondersteunen voor een diepgaand resultaat. De laser-therapie heeft mij het meest goed gedaan, maar ik heb ook veel baat bij de zuurstoftherapie en het kristallenbed. Alles is wetenschappelijk onderlegd, en het werkt. Na drie behandelingen ervoer ik een wonder: ik was mijn pijn kwijt. En, typisch voor Rogier, zei hij “we gaan verder, tot je meer energie hebt dan je ooit hebt gehad en je immuunsysteem weer in balans is”.

Toewijding, humor en directe praktische aanpak

De mensen die Rogier assisteren in zijn praktijk zijn aardig en prettig om mee om te gaan. Dit in combinatie met zijn toewijding, humor, diepe kennis, en directe, praktische aanpak, maakte dat ik me voor honderd procent kon overgeven aan het behandelingsprogramma. Dit is iemand die op een hoog niveau werkt, geen flauwekul najaagt, niet geinteresseerd is in TV-beroemdheid, maar waarmaakt wat hij voorstaat. Hoe je het wendt of keert, je houdt van die gozer!”

Anna