Visie en Werkwijze:

Therapie in de praktijk

Therapie in de praktijk Voor het behandelen van chronische klachten of ongemakken is een combinatie van verschillende methodes·het meest effectief gebleken. De therapie begint altijd met bioresonantie en/of (laser-) acupunctuur. Dit blijven de hoofdtherapieën·omdat deze het beste wetenschappelijk onderzocht zijn op effectiviteit en zeker in de eerste behandelingen het beste het lichaam tot zelfgenezing aanzetten.

Bepaalde therapieën worden in een twee uur durende combinatietherapie gegeven. Deze combinatietherapie kan onder meer·bestaan uit een combinatie van Aquadetox, Cellcare en MultiWave.

Als voorbehandeling wordt vaak Cellcare toegepast. Deze wetenschappelijk goed onderbouwde therapie uit Denemarken geeft een ionenstroming door het lichaam. De celademhaling en zuurstofmutilatie in het bloed wordt hierdoor verbeterd.

De hoofdtherapie bestaat uit:

 

Bioresonantie

Hierbij wordt gebruik gemaakt van het lichaamseigen energieveld om het lichaam aan te zetten tot zelfgenezing op veel verschillende manieren. De setting is simpel. U gaat in een stoel zitten en krijgt twee handelektrodes, een magneetmatje op de blote buik en een magneethamertje voor het voorhoofd. Bij een bioresonantie behandeling worden de voeten ook in de stroomkring betrokken.

In deze setting kan de therapeut·de test en de behandeling uitvoeren. Een uitvinding van Morell in de 70-er jaren van de vorige eeuw·en die door klinieken en wetenschappers steeds verder is ontwikkeld.

(Laser)-acupunctuur

Hierbij worden specifieke acupunctuurpunten geactiveerd met laserstraal of naalden. U zit of ligt tijdens deze behandeling. Gebaseerd op eeuwenlange ervaring in China en onderzocht in vele klinieken binnen en buiten China.

Mori-frequenties

Hierbij worden twee platen geappliceerd voor en achter een orgaan, dat het meest is aangedaan of het meest is belast met microben. De frequenties helpen specifieke microben uit te drijven en versterken de weefselfuncties van een orgaansysteem. Dit is wetenschappelijk werk van Dr. Clark.

Iontoforese of ionocinese

Blijven klachten resistent dan kunnen we het lichaam helpen recidiverende toxinen/bacillen het lichaam uit te werken en weefsels structureel in functie te verbeteren. Hierbij wordt gewerkt met een gelijkstroompje en watten waarop een vloeistof is aangebracht. Dit is wetenschappelijk werk van Prof. Janet van de Universiteit van Lyon in Frankrijk.

Unisol-Lamp

Al sinds de 50-er jaren van de vorige eeuw toegepast in Duitsland bij sterke weefselverzwakking en chronische recidiverende/verborgen infecties. Het is een sterke lamp met zonlicht die gedurende vijf tot tien minuten op een bepaalde plek op het lichaam gezet wordt.

Zo zijn er verschillende mogelijkheden om het lichaam te helpen. Van u wordt gevraagd om specifieke homeopatica en/of fythotherapeutica te gebruiken. Ook kan het nodig zijn zelf een specifieke lever en/of darmreiniging toe te passen. De tijdsinvestering van deze reiniging is twee dagen.